Over ons

Derksen Financieel loopt al een tijdje mee. Eigenaar Don Derksen startte zo’n 30 jaar geleden met het adviseren en ondersteunen van particuliere en zakelijke cliënten met vragen op het gebied van de (financiële) administratie, belastingzaken en bedrijfsvoering. De portefeuille bestaat uit ruim 600 particuliere cliënten en groeit nog altijd door. Ook het aantal zakelijke cliënten groeit gestaag.

Wij zijn gekwalificeerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. (www.noab.nl), als HT kantoor bij de Belastingdienst geregistreerd en gekwalificeerd MKB Kredietcoach (www.mkbkredietcoach.nl) .

In 2010 zijn wij verhuisd naar een pand in het centrum van Bemmel. Hiermee is de bereikbaarheid en toegankelijkheid van ons kantoor flink verbeterd. Tegelijkertijd wordt er een flinke slag gemaakt op het gebied van de digitalisering. Voor cliënten en voor onszelf worden de werkzaamheden vereenvoudigd, door optimaal gebruik te maken van de nieuwste mogelijkheden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u gewoon eens persoonlijk kennismaken, bel ons dan voor een afspraak. Of maak gebruik van ons contactformulier. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op. Daar kunt u op rekenen.

 

 

Icon
Ik ben ondernemer

Derksen Financieel adviseert, regelt de financiële administratie en verzorgt de jaarrekening en belasting-aangiften voor startende ondernemers, gevestigde MKB-ondernemers en vrije beroepsbeoefenaren.

Icon
Ik ben particulier

De mensen van Derksen Financieel nemen meer dan 500 particulieren belastingzaken uit handen en adviseren en ondersteunen bij andere financiële vraagstukken.