Jaarrekening

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht om elk jaar een jaarrekening te (laten) maken. In een jaarrekening worden op een overzichtelijke manier de gegevens uit de financiële administratie van het afgelopen jaar samengevat en toegelicht. Aan de vorm en inhoud van een jaarrekening worden eisen gesteld. Deze zijn afhankelijk van uw ondernemingsvorm. Aan een jaarrekening of jaarverslag van een besloten vennootschap worden andere eisen gesteld dan aan die van een eenmanszaak.
 

Een correcte jaarrekening voor een scherp tarief

Om een kloppende jaarrekening te maken die voldoet aan de wettelijke bepalingen, heeft u verstand van zaken nodig. Of een administratiekantoor die verstand van zaken heeft. Met Derksen Financieel heeft u zo’n administratiekantoor in huis. Bij het opstellen van uw jaarrekening wordt rekening gehouden met alle wettelijke eisen die aan een jaarrekening worden gesteld in het Burgerlijk Wetboek deel 2, Titel 9.

Wilt u een correcte jaarrekening met samenstellingsverklaring en hiervoor niet teveel betalen, dan bent u bij Derksen Financieel aan het juiste adres. Bel ons voor een persoonlijke kennismaking of vul het contactformulier in voor meer informatie.

 

 

 

Icon
Offerte aanvragen

Vraag direct online een vrijblijvende
offerte aan.