Bedrijfsadministratie

Als ondernemer weet u inmiddels wel welke vragen er allemaal op u afkomen. Vaak over zaken die niets te maken hebben met uw kernactiviteit. De bedrijfsadministratie is zo’n aspect van de bedrijfsvoering dat best wat tijd kost. Tijd die u waarschijnlijk liever besteedt aan het uitoefenen van uw vak. En dan hebben we het nog niet over de kennis die u moet hebben om de bedrijfsadministratie bij te houden.

In een administratie worden uw bezittingen en schulden, opbrengsten en kosten en de ontvangsten en uitgaven geregistreerd. Houdt u dit regelmatig bij, dan heeft u altijd een actueel beeld van de financiële situatie van uw onderneming.

De administratie verzorgd door Derksen Financieel

Derksen Financieel verwerkt uw financiële administratie op een door u gewenste frequentie. Jaarlijks, maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks werken wij uw administratie bij met Unit4.

Daarnaast:

  • adviseren wij u graag bij het inrichten van uw administratie
  • ondersteunen wij bij het in eigen beheer houden van uw administratie
  • leveren wij interim diensten wanneer daar behoefte aan is
  • stellen wij liquiditeits- en exploitatiebegrotingen op met behulp van speciale software
  • stellen wij tussentijdse overzichten (maand-, kwartaalrapportering) op, inclusief vergelijking met de begroting
  • ontwikkelen wij in de komende tijd mogelijkheden om on-line boekhouden voor u mogelijk te maken

Geen onaangename verrassingen in de kosten

U stelt met ons vast welke diensten of ondersteuning u van ons verwacht. Op basis daarvan leggen wij u een offerte voor. Wanneer u daarmee akkoord gaat, wordt maandelijks 1/12 deel hiervan in rekening gebracht. Zo staat u nooit voor (onverwacht) grote bedragen en weet u voor het hele jaar waar u aan toe bent. Mochten de werkzaamheden toch meer of juist minder zijn dan verwacht, dan vindt, in overleg, een correctie plaats.

Wilt u direct een indicatie hebben van de kosten, vul dan het digitale offerteformulier in. Of neem contact met ons op. Dan kunnen we persoonlijk kennismaken en bespreken wat Derksen Financieel voor úw bedrijf kan betekenen.

 

Icon
Offerte aanvragen

Vraag direct online een vrijblijvende
offerte aan.