Adviesondersteuning

Ondernemers staan soms voor keuzes die grote invloed hebben op de bedrijfsvoering. Wat is de juisteondernemingsvorm voor mij? Wel of niet die overname doorzetten? Is het goed een deel van het bedrijf teverkopen of over te dragen en hoe pak ik dat dan aan? Een reorganisatie is noodzakelijk, waar moet ik aan denken? Hoe regel ik het beste een financiering of investering?

Verkoop/overdracht onderneming

Wanneer u besluit uw onderneming te verkopen, dan stapt u in een ingewikkeld en emotioneel proces. Zelfs wanneer u het bedrijf verkoopt aan een familielid. Er komen veel vragen op u af:

  • Wat is de waarde van uw onderneming?
  • Wat zijn uw persoonlijke en zakelijke verwachtingen van de overdracht?
  • Met welke financiële, juridische en fiscale gevolgen moet u rekening houden?

Kennis van zaken is nodig om tot een goed resultaat te komen.

Reorganisatie van uw bedrijf

Soms is het noodzakelijk om een reorganisatie door te voeren. Een mogelijke reorganisatie moet u gestructureerd aanpakken en stelt formele eisen. Zeker als de reorganisatie gevolgen heeft voor uw personeel. Een adviseur die u helpt dit proces te stroomlijnen is onontbeerlijk.

Advies over financiering of investering

Aanschaf van een machine, verhuizing naar een groter bedrijfspand, overname van een concurrent. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u (tijdelijk) extra geld nodig heeft. En er zijn meer dan genoeg instellingen die u geld willen lenen. Maar er zijn veel verschillende voorwaarden en mogelijkheden. Denk aan aflossingstermijnen, looptijden, renteverschillen. Prettig als uw adviseur voor u het juiste pad kan uitstippelen in het woud van mogelijkheden.

Derksen Financieel heeft de kennis in huis om u van goed doordacht advies te voorzien. Heeft u behoefte aan extra kennis, neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Derksen Financieel. Réken maar!

 

Icon
Offerte aanvragen

Vraag direct online een vrijblijvende
offerte aan.